Tröttmössan...

Är på!

Gårdagens 30-års kalajs för mig var underbart, galet, sjukt kul och fyllt med massa skratt, underbara blommor och fina presenter! Alltså precis så bra det bara kan vara!Några av alla vackra blommor som pryder Hennings Cougar Town...

Kan inte med ord beskriva hur fantastiska vänner jag har...
Ni har var och en en speciell plats i mitt hjärta och det är så häftigt att se när så olika människor som inte känner varandra, klickar så bra så fort!


Cecilia & Anna-Karin
Efter buffé, bubbel och massa skratt drog en del av gänget ut "på stan" (säger man så nuförtiden?;-), och resten av kvällen ägnades åt D.A.N.S (såklart), tequilas (yuck!) och sen lite spoontansång när underbara Berna Böna hyrde gitarren av en "gatuartist" och rev av Bruno Mars "just the way you are", tillägnad mig! Egoboost av det större formatet, mitt på avenyn typ klockan halv tre på natten....  TACK underbara människa!

Världens största tack till; Tove, Berna, Sofia, Johanna, Cecilia, Mia, Anna-Karin, Paula och Julia för att ni är världens bästa som gav mig en underbar kväll tillsammans med er!Och en stor krya-på-sig kram till Syrran, Cissi, Sara Mumin och Fia som blev sjuka och missade årets kväll... Vi får göra en repris snart!

Nu ska den här damen gå och lägga sig... Imorgon är det back to work som gäller!

Nog för att det är kul med fest, men jag gillar allt den vanliga hederliga vardagen också..
//M

Sportlife Konvent!

Vad säger ni om detta?


Att jag är en av dom som ska presentera en klass på Sportlifes årliga Konvent!

Moi, Johanna och Dusko ska köra "ZUMBA around the world"! Ett Zumbapass som är influerat av musik och rörelser från hela världen!

Känns helt otroligt att jag fått möjlighet att göra detta, förra året blev jag så inspirerad av alla duktiga instruktörer, och nu är jag en av dem som ska få inspirera andra!

Ska bli sååå kul, och jag är så stolt över mig själv att jag nått ett av mina mål!
Mina Zumba-bästisar!

RSS 2.0