Cocktail....

En dubbel espresso med lite skummad mjölk, två voltaren-pills, två kokta ägg, några skivor skinka och sen är jag i toppform....!


Trött som få idag, definitivt trött på att inte bli helt frisk, men NÅN gång blir jag väl det och då längtar jag efter den dagen...

Snart är det jobb hela kvällen, och sen blir det rep med delar av SPLDC, inför vår klass på Blå bandet imorgon!

Kommer bli grymt mycket energi, missa inte bästa fredagsnöjet!

Kolla här!


Peace Out!//Malin


Malins 10 Matord & Malins Matkasse!

1. ALDRIG lightprodukter! De enda produkter med sötningsmedel jag sätter i mig är via Celsius (som jag dricker nån gång då och då), och via proteinpulver. Jag dricker hellre 1 cola burk på helgen än 1 hel cola-light flaska.

2. ALLTID Svenskt kött! Ingen förklaring behövs väl? Ett självklart val! (Ett undantag då när det gäller parmaskinka eller salami osv)

3. GÄRNA ekologiskt! Så gott det går. Tyvärr är våra mataffärer gravt underutvecklade när det gäller ekologiska grönsaker, ofta är det halvruttet och JÄTTEdyrt, men i många fall funkar det utmärkt.

4. GÄRNA Här-eller Närproducerat! Att veta var min mat kommer ifrån är viktigt för mig. Det ska ju liksom I min kropp.

5. OM det finns; ALLTID mejeriprodukter från WAPNÖ mejeri. Jag har varit där, sett hur väl de sköter om sina djur, som dessutom får sitt foder från deras egna åkrar, det finns inget annat mejeri i Sverige som kan skryta med det! Nu snackar vi HÄRPRODUCERAT!

6. Nästan ALDRIG halvfabrikat. Det är mycket sällan det händer att jag köper färdigmat eller halvfabrikat. Ofta innehåller dessa enormt mycket salt och glutamat, och det måste varenda jävel veta vad det har för effekter på kroppen, i ett längre perspektiv? Om inte, GOOGLA!

7. ALDRIG lättprodukter. Tror inte på att man ska leva på fett och kött, men inte på det motsatta heller. BALANS!

8. Prioritera grönsaker, kål, rotsaker. Kan du få in dessa i din matlagning så har du också ett dagligt intag av vitaminer och mineraler. De stackarna som dietar på grönsaksfri kost, ska jag vinka åt när jag på ådlerns höst är ute på en powerwalk, och de stackarna sitter i en permobil, med förtvinade leder och dålig lever och trött hjärta.

9. NJUT av livet! Ibland, kanske på lördagar? Livet ska vara njutbart, inte en hets om vad som är rätt och fel, vad som innehåller mest kalorier... Men frågan är; gör du det av rätt anledningar?

10. IFRÅGASÄTT alltid! Det är verkligen något speciellt med det här landet, här är vi TACKSAMMA att banken får låna våra pengar, TACKSAMMA för att försäkringsbolagen betalar ut en lite skitsumma om något händer, likaså är vi TACKSAMMA för att vi får lov att handla i mataffärerna! Kom igen, ställ krav, och förstå att det är KONSUMENTERNA som ska ha MAKTEN! 


Malins Matkasse:Nu ska jag vila en stund, är fortfarande inte kry så det blir ingen MRL för mig ikväll:(
Jag som hade ny koreografi, ny musik, nya finaler och allt!

Får satsa på att vara frisk till Onsdags-Zumban...;)

//M

PS! Ett hett boktips om du vill lära dig/bli inspirerad om hälsa:

Två grymt bra böcker som ger en nya perspektiv på begreppet hälsa.


Skruttig!  Så typiskt, just när jag blivit...

img_5284 (MMS)

Skruttig!  Så typiskt, just när jag blivit bättre i ryggen/höften så åker jag på nån trist förkylning med feber, ont i kroppen och lätt orkeslöshet....  Men men, det finns ju mycket värre saker i världen, och jag får bara se det som ett tillfälle att krypa ner i soffan och tillbringa kvalitetstid med "Hollywoodfruar", "frisörakuten" och lite chips:-)  //M


Funky kidz premiär!   Världens lyckligaste...

img_2662 (MMS)

Funky kidz premiär!   Världens lyckligaste tjej hel-kitad och superladdad!


Är så käääär! I mina nya älsklingar;)

img_4462 (MMS)

Är så käääär! I mina nya älsklingar;)


SMS-inlägg

img_4636 (MMS)


Se vad fin prinsessan är i sin nya frisyr!

img_0416 (MMS)

Se vad fin prinsessan är i sin nya frisyr!


Mysfrukost med min Signe på vår lediga dag...

img_9837 (MMS)

Mysfrukost med min Signe på vår lediga dag mitt i veckan! Vardags lyx! Jag är lite krasslig idag så set får bli en lugn och långsam dag, vi ska iväg till Allum sen och förhoppningsvis träffa världens bästa Anna-Karin en sväng, och shoppa nya danskläder till Signe!  //M


Tårar & Kärlek...

Tack för era peppande kommentarer och mail. Jag kommer fortsätta att blogga som jag gör; lite då och då, och om lite allt möjligt!

Idag har det varit en hektisk dag på jobbet, Ledningsmöte på Sportlife Backaplan, gud vad alla mina pc-kollegor, gruppträningskoordinatorer, chefer och VD ger mig så mycket! Alla besitter så många olika kompetenser och skills, och jag lär mig/inspireras så mycket av att träffa dom!


Sen tillbaka till klubben och massa kontorsfix, vad jag älskar när saker blir fixade och klara!

Så jag kunde med gott samvete åka och hämta Signe på dagis, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den lilla damen. Att så mycket personlighet kunde rymmas i en sån liten människa trodde jag aldrig innan jag fick henne. Men från dag 1 (!) har hon tagit oss med storm, min lilla prinsessa.

Jag försöker alltid att vara stark och full med tålamod inför henne, även den senaste tiden när allt var så turbulent med seperation och så vidare, men idag rann det igenom...

Jag har en vän som jag tycker om sååå mycket, men vi har tappat bort varandra, tappat kontakten och det är en vän som står mig väldigt nära. Men ibland så är inte alla känslor ömsesidiga, och det får man bara acceptera. Precis som med kärleken så sätts vänskap ibland på prov, och det är inte alltid så lätt...

Så idag satt jag en stund på köksgolvet och lät tårarna komma, det  ar ingen ide att dölja det, och jag sa helt enkelt som det var; att mamma är ledsen för att jag tappat bort en vän som betyder mycket för mig. Signe torkade tårarna som rann ner längs mina kinder och jag tror inte alls att hon tyckte det var speciellt märkvärdigt.

Jag vill att hon ska veta att det är ok för alla att vara ledsna nån gång, att man ska ta hand om sina nära vänner, och att vara svag ibland inte betyder att man inte är stark... (Det sista håller jag på att implentera på mig själv;-)

Men när dina vänner är familjen du inte har, och den familj du valt, så blir det så tungt.Till Julia & Fredrik, önskar er kärlek och lycka i all oändlighet. Ni båda kommer alltid att ha en stor del av Mitt, Mattias och Signes hjärta.

//M

Pajasmys och Valand fest!

Har en ledig förmiddag, så jag klämmer in ett blogg-inlägg mitt i frukosten;)

Har lite svårt att hitta motivationen till att blogga, vet inte riktigt vad ni vill att jag skriva om? Några har bett mig skriva om vad jag äter, och det skulle jag kunna göra men jag är långt ifrån ´det perfekta exemplet...
Även om jag tror att jag äter "bättre" än många, så känns det som att nätet svämmar över av kost-och träningsbloggar...?

Ska vi hålla oss till mixen av mamma-liv, instruktörsskap, positiv energi (den gillar jag:-), egenträning, lite kläder, lite blandat?

Vad vill du läsa?
Min lilla pajas;-)


"Mamma, jag kör faktiskt motorcykel nu"


Sportlife-fest på Valand:Kom nu lilla Sara, jag vill bara kramas lite;-)Fest-prep; Vissa blåser ballonger och vissa stretchar...;)

Vill du ser fler bilder från helgen, kolla in Saras blogg, och Bernas blogg!

//M

RSS 2.0