Frulle & Sneakersfrossa!

Idag blir det en "delad" dag, Lillan är dålig (förkylningsastma) och sömnen har väl inte varit den bästa inatt. Hatar när hon har det så här, och är konstant orolig för att hon inte ska andas på natten.

Några har frågat hur jag äter, och jag kan väl försöka dela med mig lite av det. Försöker äta så mycket "riktig" mat som möjligt, oprocessad och med mycket bra energi.

Frulle; Naturell yoghurt med blandning av olika nötter, solrosfrön, pumpakärnor, physsiliumfrön, linfrö.  Finncrisp med brieost och en Latte. Omega 3 kapslar.
Sneakersfrossa?Footloose//M

Gilla läget!

Herregud vad tiden går fort. och vad det händer grejer hela tiden. Balansera mellan att vara den där personen som ÄLSKAR när det går i hundranitti, som blir pushad av ansvar, samtidigt som personen (jag) vill kunna vara helt ledig då och då, koppla av och bort samt ha KVALITETSTID med den viktigaste lilla stora personen i personens (MITT) liv.

Livets balans, inte alltid lätt.

Så vad har hänt sen sist?

Mitt lilla företagsgig i Tylösand gick fantastiskt bra, och skulle så gärna lägga ut mailet jag fick av de ansvariga, med massa grymma kommentarer om hur de upplevde "passet", men jag kommer omgående bli anklagad för hybris om jag gör så, så jag låter bli;)

En hel del jobb, och tyvärr en "stressad" rygg/höft. så jag har tagit ledigt från mina klasser i två veckor (minst) för att försöka rehab-träna mig frisk.

Det märks att hösten är här, på FB riktigt känner man att många är lite smådeppiga, det är ju liksom lättare att verka glad om solen skiner ute?

Jag tycker iallafall att det är tokmysigt med levande ljus, ingen stress över att "nu måste vi passa på attt vara ute och njuta av solen när den är framme", gilla läget alltså!

Peace Out! M


Uppladdning!

Inför mitt företagsgig i eftermiddag på hotel Tylösand, Halmstad.

(Det är något med mig och det stället, jag "dras" verkligen dit i olika sammanhang;)

Det är jag och ca 150 IT-konsulter, och mitt uppdrag är att kicka igång, inspirera till rörelseglädje och att förmedla energi. Har skräddarsytt ett pass för dom, de har flower powertema så det blir en del sköna 60, 70-tals låtar men även lite annat...

Lite nervös, men mest förväntansfull!

Ikväll vankas det även välgörenhetsfest på Valand, så får se om jag har någon energi kvar för att gå på den;)

Kick it! //M

Det är så enkelt...

Enkelt.

Att få lite lätt ångest över att sommaren verkar vara över, semestern snart slut, kontot tomt och brännan försvann ungefär lika snabbt som den kom.

Det är så lätt att känna jaha-nu-var-den-minsann-här-hösten-med-alla-sjukdomar-och-all-annan-skit-den-innebär när Världens underbaraste lilla person har feber och ont i halsen efter sammanlagt 10 timmar på dagis den här veckan.

Eller så vänder vi på det.

Hösten är fräsch, krispig och ljuset på kvällarna är solens sätt att tacka oss för våran dyrkan hela sommaren. Alla färger som ger liv och glädje till den trista asfalten, regnet ger lust till den torra jorden, och luften får mig att vilja andas in hela världen.

Ser fram emot alla utmaningar som kommer. Både på jobbet och privat. Ser fram emot att ägna tid åt mina vänner, se min lilla ljuva lilla varelse växa och utvecklas, instruktörs-konvent, inspirationsdagar och annat skoj.

Och om jag har det minsta lilla svårt att tänka positivt på det sätt jag skrivit ovan, påminner jag om hur sjukt bra jag har det, helt enkelt.


Också tar jag och drar mitt strå till stacken, sätter in en summa pengar till Läkare utan gränser

Plusgiro: 90 06 03-2
Bankgiro: 900 6032

Tänker inte lägga upp några bilder på tragedin, ni kan ju inte ha missat dom...

Och nej, jag tror inte att jag har räddat världen nu. Och nej, jag mår inte speciellt mycket bättre efter att ha skänkt lite pengar, men det är ju liksom inte därför! Detta handlar faktiskt inte om mig.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Det är så enkelt.

Peace, Löööve and understanding!

//M

Zumba Löööve...


Lite nya låtar, och några "gamla"!

Här är hela Låtlistan;

Quien Baila Quien Goza
Pegate
Helle Decale
Rumba
Desert Walk
Dame Touch Me
Jogi
Chori chori
Por Ti Baby
Boom Boom Mama
Zumba He Zumba ha
Pause
Samba di Janeiro
Krazy
Cuando Pasara

Tack för igår alla Zumbianer i Partille!

//M


Nike-Lover...

Gosh vad jag älskar träningskläder!

Köpte ett nytt Nike-linne i Lördags, och idag lydde jag Fias råd och kikade in på SheShop som har Flytt-rea och fyndade ett par träningskor till halva priset!Kollar mycket runt på andra klädmärken, men det är inte alls så många som kommer i närheten av Nike när det gäller design och prisklass. Dessutom älskar jag deras skor, både sneakers och träningsskor. Gillar inte att vara "beroende" av enbart ett märke men det finns liksom ingen som kan mäta sig med underbara Nike...;-)


Kvällens MRL var magisk! 59 pers som kämpade och krigade, och guuuud vad jag älskar att vara instruktör, ni ger mig så mycket positivt i mitt liv! Ikväll fick jag även en present av en deltagare, en vattenfast mascara, gissar att hon är trött på mina racoon-ögon;-)

Nu hör jag regnet mot rutan, Myran snarkar sött i sängen och jag har en kopp te som väntar på mig!

Livet är allt fint!

//M

Starstrucked....Följer dagligen min instruktörskollega, Åsas blogg. Hon är en av sveriges absolut grymmaste instruktörer, skaparen av träningskonceptet POWERSTRIP®, dessutom en härlig människa och mamma med båda fötterna på jorden!

Nu är hon i Nya Zeeland och filmar för Les Mills, ett uppdrag många verkligen skulle döööö för!

Jag blir så inspirerad av denna människa, och önskar att fler av er upptäcker hennes blogg och den positiva energi hon sprider!

kika in och  låt er inspireras....


//M
Roadtrip 2011....

Löddeköpinge, Malmö, Landskrona och Halmstad!Signe filurerar på bryggan, Malmö Västra hamnen.Fina Jonas. Bror i mitt hjärta.
Godingar!Sötnosar;-)Signe är kär! Och världens mest väluppfostrade Pontus försökte parera pussarna på ett snyggt sätt, men det gick inte så bra. Har man väl fått ett plåster på sig så har man...;-)Same same but different;-)
Stor och liten...Ålabodarna i Landskrona.

Sverige+Danmark=sant!Middag på Örenäs slott.


Örenäs slott, där vi fick vara "riktiga" prinsessor för en natt! Tack google för bilden!
Och till slut fick vi då lite sol! Tylösand visade sig från sin bästa sida och bjöd på två dagars strålande solsken!Halmstad by night;-)Hur mycket kan man älska en sån här liten energi-bomb egentligen?
Nu bor vi på Bondgård!Härlig utsikt på morgonen!Och från och med nu handlar jag bara mejeri-produkter från Wapnö Gård och Mejeri! Vi har fått se på nära håll hur de sköter sina kossor, och jag är så imponerad av stället i sig, med alla fina omgivningar, herrgårdsbyggnaden och slottsparken. Tack för en underbar vistelse!

 


Tack ni som gjorde vår roadtrip så lyckad, ni vet vilka ni är;-)


//M


RSS 2.0