Söndagskaffe...

Signe somnade i bilen på väg hem från IKEA, och jag passar på att få en liten stund för mig själv...;-)Vi har haft en underbar helg och nu kämpar jag med att inte få ångest över att den snart är slut...

Har lovat att vi ska dra en sväng till gymmet, hon gillar det stället nästan mer än vad jag gör;-)

Nu kaffe! Och några riesen... Vilken tant jag är...!


//M


Magkänsla....
Satt i bilen förut.

Köer. Skitväder.

Många tankar. Många måsten, min to do lista är löjligt lång och förmågan att kunna prioritera är högst nödvändig just nu.

Ändå har jag en sån bra känsla i magen. Vi är friska. Allting löser sig. Dagens frustration kan vara morgondagens lättnad. Vi mår bra.

Det är skönt att vara vuxen. Slipper den där hetsen inombords, har ridit ut stormar förut... Många gånger.

Trollet har humörsvängningar som en klimakteriekärring, men när hon är på sitt skönaste mood, är hon helt underbar att vara med. Jag skrattar högt åt hennes upptåg flera gånger varje dag jag är med henne.

Livet är fint. Trots allt.

Avslutar dagen med att skura toalett, sortera kläder, bada & skrubba, ett glas vin och lite ostar...;-)

Tack du som får mig att må bra...

//M

Bitarna...
...Börjar falla på plats.

På lite olika plan, jobbmässigt och privat.

Jag har en härlig känsla av kontroll både när jag går till och när jag går från jobbet, och det känns som något positivt. Är ju ingen vän av slentrian, gillar ju när det rör på sig lite. Men en lagom dos av "det ena" och lite av "det andra" som skapar balans, är ju liksom det ultimata... Jag lär mig nya saker hela tiden, och med det så drivs jag av att alltid vara på väg framåt....;-)

Fick mig dessutom en riktig kick igår som jag verkligen behövde, la in en extra växel och fokus på min MRL, och skapade Fitness-Magi efter 20 minuter... Vill man så kan man!
Inte för att jag inte gillar min MRL, men jag har haft den som fast klass i 1 år och 4 månader, så där är det ju lite slentrian-varning, men jag är nöjd med mitt nya "driv" och det faktum att jag orkar så mycket som jag gör!
Det är ju en otroligt viktig del av instruerandet, att ha en egen bra kondition, för att orka prata, cue:a, etc...

Livet är just nu som vädret har varit idag, regn, sol, snö, hagel, lite mer sol också lite vind i håret på det;-)

Ingen risk att jag blir uttråkad ialla fall...

L.O.V.E

M
RSS 2.0