Tårar & Kärlek...

Tack för era peppande kommentarer och mail. Jag kommer fortsätta att blogga som jag gör; lite då och då, och om lite allt möjligt!

Idag har det varit en hektisk dag på jobbet, Ledningsmöte på Sportlife Backaplan, gud vad alla mina pc-kollegor, gruppträningskoordinatorer, chefer och VD ger mig så mycket! Alla besitter så många olika kompetenser och skills, och jag lär mig/inspireras så mycket av att träffa dom!


Sen tillbaka till klubben och massa kontorsfix, vad jag älskar när saker blir fixade och klara!

Så jag kunde med gott samvete åka och hämta Signe på dagis, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den lilla damen. Att så mycket personlighet kunde rymmas i en sån liten människa trodde jag aldrig innan jag fick henne. Men från dag 1 (!) har hon tagit oss med storm, min lilla prinsessa.

Jag försöker alltid att vara stark och full med tålamod inför henne, även den senaste tiden när allt var så turbulent med seperation och så vidare, men idag rann det igenom...

Jag har en vän som jag tycker om sååå mycket, men vi har tappat bort varandra, tappat kontakten och det är en vän som står mig väldigt nära. Men ibland så är inte alla känslor ömsesidiga, och det får man bara acceptera. Precis som med kärleken så sätts vänskap ibland på prov, och det är inte alltid så lätt...

Så idag satt jag en stund på köksgolvet och lät tårarna komma, det  ar ingen ide att dölja det, och jag sa helt enkelt som det var; att mamma är ledsen för att jag tappat bort en vän som betyder mycket för mig. Signe torkade tårarna som rann ner längs mina kinder och jag tror inte alls att hon tyckte det var speciellt märkvärdigt.

Jag vill att hon ska veta att det är ok för alla att vara ledsna nån gång, att man ska ta hand om sina nära vänner, och att vara svag ibland inte betyder att man inte är stark... (Det sista håller jag på att implentera på mig själv;-)

Men när dina vänner är familjen du inte har, och den familj du valt, så blir det så tungt.







Till Julia & Fredrik, önskar er kärlek och lycka i all oändlighet. Ni båda kommer alltid att ha en stor del av Mitt, Mattias och Signes hjärta.

//M

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Tussen vad du e vacker......vi ska aldrig tappa bort varandra igen iaf!!!

2011-09-14 @ 23:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0