God helg...

Var det, men något kort dock,-)

Firade finaste Stina igår,  jag var "bokad" att köra en "Zumba-Strip", och shiiit vilket drag det var i brudarna;-)

Efteråt bjöd Stina på mat, bubbel och vin i sitt sjuuuukt snygga hus, och framåt natten drog vi iväg till Stenungsbaden... Ja, ni kan tänka er Stenungsbaden en lönehelg, och min första kommentar var; "var är brudarna?". Ungefär 70% män, och hälften av dessa verkade inte sett ett kjoltyg på länge...

Som tur är var det fullt ös på brudarna och dansgolvet var ett tag GLÖDANDE...;-)


Mera bubbel;-)



Lite suddigt där ja;-)

Idag har jag varit lite trött kan man säga, trots att jag inte drack allls mycket, men att gå och lägga sig vid tre-halv fyra är ju lite annorlunda för mig...

Imorgon är en annan dag som en viss Christer brukar säga, och för mig innebär den såklart jobb, jobb, fina jobb!

Tack fina Stina och alla andra som gjorde kvällen helt grym!

//M

Ps! Har jag sagt att jag är 100% earned? Har till och med en tischa som bevisar det!


DANZA!

Det bidde inte så mycket dansa idag, men jag smet in en stund på Johannas grymma Zumba, och fick skakat lite rumpa...  fortsatte i gymmet och körde mina bålövningar plus lite skakig armträning, det märks att jag inte styrketränar speciellt mycket... Men men, jag gör så gott jag kan och det får duga;-)

Har det där pirret i benen hela tiden, det brusar i hjärtat och jag vill bara uttrycka, explodera och förmedla...

Dansa Dansa Dansa...

Vill dansa högt, starkt, djupt, introvert, mjukt, följsamt, extrovert och briserande.

Får ladda med grym musik och stänga in mig i en sal nån dag och bara skapa. Min psykoterapi.



Imorgon är det fredag och det firar jag med Dusko och Johanna för lite kreativt Zumba-arbete.

Lill-prinsessan får följa med. Det ska börjas i tid och dessutom är hon grym på att skaka rumpa. Eller skaka jumpa som det hetej på hennes splåk. R funkaj inte jiktigt föj henne...;-)

Mitt lilla troll. Vackrast i världen och så värdefull som inget annat.





Ma´mmas lilla danstjej;-)

Den inbitne perfektionisten...

Vilken jobbig människa jag är!

Allt jag gör, vill jag ska bli PERFEKT!

Lägger ner all min energi på mitt nya jobb, det är mitt val jag gjort och det känns underbart att lämna långa arbetsdagar med gott samvete! Jag vill sätta mig in i allt noggrant och korrekt, inte skumma på ytan och tro att allt löser sig av sig självt...

Samma gäller min träning. Allt jag gör vill jag bli bäst på. Därför är det så himla bra att ibland ta sig ur sin "Comfort Zone", för i min typ av träning är jag ofta 100% säker, jag har instruerat och kört pass och dansklasser i 12 år, så det sitter i ryggraden. Min egna utmaning har varit att ta mig ut från zonen, köra pass med andra instruktörer och samtidigt SE hela verksamheten! Senast körde jag Indoor Walking och blev frälst i både pass och instruktör! (Maria Gustafsson). Jag lär mig saker om mig själv, min kropp, och min pedagogik genom att köra andra pass än mina egna, och blir grymt inspirerad av andra instruktörer!

Som både platschef och instruktör är det otroligt givande att prova annat utanför den bekväma zonen, och ett måste tror jag för att utvecklas!

Idag provade jag på KRAV MAGA, har ju provat det en gång tidigare, för knappt ett år sedan på en personalaktivitet på Tylö Sand. I sådana sammanhang blir det ju lätt lite tramsigt och flamsigt, men inte den gången;-)  Det blev närmast lite aggressivt  men den historien kan jag dra en annan gång;-) Det jag fick lära mig om mig själv vid det tillfället var att jag verkligen har en kraftfull, explosiv sida, långt ifrån Salsa, merengue och reaggeton;-) Att ge upp har aldrig varit min grej, och jag ogillar verkligen när någon försöker förnedra mig, både fysiskt och psykiskt....




Nåväl, dagens Krav Maga var väldigt annorlunda, vi övade lite olika tekniker, och jag som vill lära mig allting på en gång och bli expert på studs, spände mig såklart lite väl mycket...;-) Jag gillar att det är mycket teknik samtidigt som en del av mig bara vill explodera och fightas,  men det är otroligt spännande och intressant, så jag hoppas jag kommer få tid att fortsätta... Känner att det kan vara ett grymt komplement till min övriga träning.
För mig handlar Krav Maga:n också om inställning och attityd, känslan att man faktiskt KAN försvara sig kan nog stärka självförtroendet på andra plan än bara vid överfall etc.

Så, grymt kul att prova nya grejer!

Kram M


Heeees....

Är inte helt frisk....
Nåja, lite lätt  sjuk i huvudet är bara sunt tror jag, iallafall om man ska klara av den världen vi lever i;-)

Men den här halsen!

Idag har jag låtit som en 70-åring som rökat 2-3 paket cigg om dan, inte ok!

Känner mig inte direkt sjuk, men halsen svullnar upp ibland och snart tappar jag rösten helt. Vara tyst är ju inte min grej direkt;-)

Har så mycket mental energi, är så galet taggad inför nästa steg i min egenträning, och så blir det såhär, bläää!

Ni håller väl tummarna för att jag är frisk imorgon?
Har några viktiga möten inbokade, vore liksom tråkigt om jag inte kan prata;-)

Gonatt goingar//M


Ps! Jordens största kram till min fina vän Madelene som har en bebis i magen!


Första dagen...

På mitt nya jobb... På "riktigt" liksom...;-)

Lite pirrigt, lite ovant att vara utan Tove, men det känns ändå som att jag har hyfsad kontroll...

Det är mycket jobb, och jobbet i sig förtjänar min tid och energi, massor med engagemang. Och jag vet att hårt arbete lönar sig!

Och tillsammans med bästaste crewet ska vi såklart visa våra medlemmar vilken fantastisk klubb Partille är!



//Malin

Och så var det...

Fredag...

Självklart ett glas rött med tillbehör:-)

Ska ärligt säga att jag är helt slut, mår liiite bättre i hals och sådär men inte helt frisk än..

Men det är inte så mycket som får mig att banga mina klasser, så Zumba blir det imorgon!

Kanske kan skrämma iväg bacillerna?

Har iallafall fått några sköna skratt i repan idag med sköna Tove, lite hundskall och annat kan ju få vem som helst att slappna av;-)

Önskar dig en underbar helg!

KRAM //M


Torsdag...

Och snart helg!

Är ledig i helgen förutom mitt Zumba-pass på Lördag, ska bli skönt att bara ägna mig åt Lill-skruttan, inte stressa och skynda mellan dagis och jobb...

Veckan har varit (som förra) lärorik och utmanande. Det är en grym känsla när man känner att vissa bitar börjar falla på plats, och även när man får ta fram gamla kunskaper och erfarenheter för att applicera på en ny arbetsplats! Jag är så otroligt tacksam över att jag har fått möjligheten att jobba heltid med mitt största intresse; Hälsa och träning!

Har fått lugna ner mig i två dagar med träningen, har nån slags förkylning-på-gång-som-bara-inte-vill-bryta-ut..
Har varit så sugen på att köra Indoor Walking igen, är helt kär i denna grymma träningsform, som vi såklart  har på Sportlife Partille!



Har du inte provat så gör det nu!


Så nu sitter jag här, rastlös och dödstrött på samma gång, myskofta och raggsockar...

Det blir helt klart sängen innan 22, då mår jag nog super imorgon, eller hur???




Tröttis//M

Gym-häng...

Man kan ju tycka att efter jobb hela dagen på gymmet så längtar man bara därifrån..

Men inte då;-)

Åkte och hämtade Lill-Struten efter jobbet, hem och käka lite och sen off till gymmet igen för lite egenträning. Det blev en snabbis idag, med den här tröttheten i kroppen så vill jag inte pressa kroppen för mycket, det är ju trots allt mindre än en vecka sedan jordens värsta kräksjuka tog över mig...


Tungt;-)


Ihop med armbågarna Hennings;-)

Kikade in på Johannas Zumba-pass några gånger, och shit vilken energi den tjejen har!!! Min "zumbalillasyster" har inte varit instruktör jättelänge, men hon är sååå duktig och har verkligen fattat grejen med energin och närvaron i klassen!
Så hatten av för en grym instruktör, så stolt över dig! Ångrade att jag inte var med, men prioriterade min egenträning, duktiga mig;-)
Nästa vecka får det bli Zumba med JOAH!


ZumbaSisters;-)

Med ledig helg framför mig ser jag verkligen fram emot Fredagen! Och på Lördagen  kanske lite Vin-häng med de bästa av de bästa, SPORTLIFE DANCECREW! Kan ju bli hur galet som helst;-)

Soon Friday people! //M

Vänner!

Jag har INTE glömt bort er!

Men det har hänt så galet mycket den senaste tiden, det har varit mycket att göra både här och där, så blogg-fokuset har tyvärr uteblivit...

Men nu kan jag iallafall berätta vad som "hänt", och det är ju att jag har fått jobb om Platschef på Sportlife Partille!
Mitt älskade älskade Sportlife Partille som jag har så nära mitt hjärta, ska jag nu försöka att styra på rätt väg in i framtiden!

Känns lite som en dröm, både själva jobbet och såklart att det är i mitt Partille;-)

 



Så den här veckan och nästa håller jag på att slussas in i rollen som platschef, det är mycket att lära men jag är galet taggad och tror verkligen att jag är rätt person för jobbet, samtidigt som jag är ödmjuk inför rollen...;-)

Jag tror ju stenhårt på att man med rätt inställning och massa positiv energi, kommer lååångt!

Så puss på er alla sötisar som har kikat in här varje dag trots att det varit lite dött, jag lovar att bättra mig!

Och dessutom har jag en till liten surprise, men håller den för mig själv ett tag till...;)

KRAM

Ojojoj...

Det ser ut som att det kommer att hända grejer i mitt liv inom en snar framtid... Nåja, händer grejer gör det väl för det mesta men den här "grejen" kommer att innebära en stor omställning i mitt liv... (Och nej, jag är inte gravid...)

Ingenting är iofs HELT klart ännu, men förhoppningsvis blir det det väldigt snart...;-)

Och det liksom pirrar i magen på mig, har ju längtat efter en STOR utmaning ett tag nu, känner mig så REDO för detta!

Har svårt att fokusera på så mycket annat just nu, har "det" i tankarna mest hela tiden...;)

För övrigt så har Signe varit magsjuk hela morgonen och förmiddagen, jag har känt mig lite halvskum men inget mer, och nu leker hon som om inget har hänt och jag känner inte av något...? Kan det gå över så fort? Hoppas det iallafall!

TACK Sara "Mumin" Hänninen som tar min Dancefusion idag! Du är en stjärna, ängel, klippa, ALLT!

KRAM M


RSS 2.0